Security & Jij

Security & Jij

Security is overal om je heen. Op luchthavens, in ziekenhuizen en bij de bank waar jij je geld pint. Maar ook termen als privacy, intelligence, geopolitiek en terrorisme hebben te maken met security. Kortom: security is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

In de podcastserie “Security & Jij” komen verschillende onderwerpen op het gebied van beveiliging aan bod. Student Security Management Jelle de Boer en Ben den Tuinder, docent/onderzoeker bij de opleiding Safety & Security Management van Saxion hogeschool, gaan het gesprek aan met diverse experts.

In de serie worden security-onderwerpen besproken op een voor iedereen toegankelijke manier. Zoals het ontstaan van terrorisme, de rol van de NCTV bij het veilig houden van Nederland en het debat privacy/security.

In de vijf afleveringen komen onder meer professor Beatrice de Graaf, Pieter-Jaap Aalbersberg en prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau aan het woord. Stay tuned!

De podcast is te luisteren via Spotify en video.saxion.nl. Vanaf december verschijnt iedere paar weken een nieuwe aflevering.

…Read more Less…
 Public, Restricted
5 Media
3 Members
Managers:
Appears In: